2015. július 12., vasárnap

Friss, nyári reggel - The Body Shop termékajánló

Hogy milyen az ideális nyári reggel a zuhany alatt?
Frissítő, pezsdítő, lágyan ápoló.
Ennek jegyében két terméket ajánlanék nektek a The Body Shop-tól, egy forró nyári nap indításához:

Sweet Lemon Body Scrub
Kirobbanóan friss, mégis kissé édeskés illatú, nagyobbacska, közepesen durva szemcsés radír, olajos, lágy "kocsonyás" alaptextúrával.
Imádnivaló az illata, remekül radíroz, nem túl durva, mégis hatékony, és a gazdag olajos alapnak köszönhetően mesésen puha lesz az ember bőre a használat után.
Bár bőrradírt iszonyú egyszerű otthon, sajátkezűleg készíteni (itt elolvashatod, mennyire) ennek a terméknek az illata és a textúrája olyan szuper, hogy nem tudok lemondani róla. 



Fuji Green Tea™ Body Lotion
Bár nyáron nem feltétlenül kívánjuk a túl sok kence-ficét, azért a hidratálásra fontos odafigyelni, hiszen a nap, a sós, vagy éppen a klóros víz igénybevehetik a bőrünket. Így a The Body Shop limitált kiadású, japán zöld teát tartalmazó, könnyű testápolója ideális partnerünk lehet nyári forróság idején is.
Az illata kissé zöldes és lágy, számomra maga a tisztaság illata. Könnyen beszívódik a bőrbe, kellemesen hidratál, de egyáltalán nem ragacsos.

A radír felpezsdíti a bőröd, a testápoló finoman hidratálja. Könnyed és friss illattal körüllengve léphetsz ki a fürdőből, hogy elindíts egy vidám nyári napot!

Képek forrása: http://www.thebodyshop.co.uk/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése