2012. július 27., péntek

Holt-tengeri sópeeling a One Wellness Studióban

Létezik a Római-parton egy ici-pici wellnness stúdió, mely ugyan nagyon apró, de a Tulajdonosok itt valóban tudják, hogy mitől érzi jól magát a Vendég, és mindent megtesznek azért, hogy a pihenés és a feltöltődés teljes legyen.
A szalon nagyon ki van találva, a lakóparki kis lakást -minden négyzetcentimétert ügyesen kihasználva- alakították át a lazítás és a szépség szentélyévé. A színek és az anyagok harmóniája, a belsőépítészeti megoldások azt az érzetet keltik, amint belépek az ajtón, hogy Budapestről valami csoda folytán hirtelen Thaiföldre csöppentem. 
Finom, meleg fények és barátságos mosoly fogad. Halk zene szól.



Infraszauna
A napi wellness-t ezzel kezdem. A 40-45 °C-os kabinban a hőmérséklet számomra még elviselhető, és az izzadás garantált. Ezt a csodát mindenkinek ajánlom akár önmagában, akár egy-egy masszázs előtt. Mivel a hőmérséklet nem extrém magas, így nem olyan megterhelő a szervezet számára, mint például a Finn-szauna, de csodásan méregtelenít, ellazítja az izmokat, tisztítja a bőrt.
Mivel a kabinban az infra-hőforrást kicsit túl intenzívnek érzem, ezért nem töltöm ki a 30 percet, kb 20 perc után feladom, és hűvös zuhannyal frissítem fel magam.
És kezdődhet a masszázs.



Holt-tengeri sópeeling
A 60 perces peeling tulajdonképpen egy erőteljes radírozó, bőrszépítő kezelés, masszázs mozdulatokkal, melyet végig egy durvább szemcsés, holt-tengeri sós készítménnyel végeznek. Így nagyon érzékeny bőrűek számára ezt a kezelést nem ajánlanám. 
De azért nem kell megijedni! Amellett, hogy a sópeeling rendkívül jó hatást gyakorol a bőrre és fokozza a vérkeringést, a masszázs-mozdulatok ellazítják a testet, és oldják az izomfeszültséget.
A peelinget egyébként itt készítik a One Wellness-ben, alapja természetesen a holt-tengeri só és kókusz olaj, melyet citrom, narancs és grapefruit esszenciális olajokkal is feldobnak kicsit. A mesés koktél-illatnak köszönhetően egy karibi szigeten érezheted magad, és még a tenger sós illata sem hiányzik a képletből.

A kezelés hatása:
Eltávolítja az elhalt hámsejteket, tisztítja és méregteleníti a bőrt. 
Fokozza a vérkeringést, jó hatással van a cellulitra is, valamint frissít és élénkít.
A kókuszolajnak köszönhetően a bőr hidratált, selymesen puha és finom illatú is lesz. :-)
A mozdulatoknak köszönhetően pedig ellazulunk, felfrissülünk és feltöltődünk. Testünk és lelkünk feszülései feloldódnak.



A kezelést követő tusolás után szinte el sem hiszem, hogy mennyire bársonyos és puha a bőröm!
Cser Barbarát, a hely egyik Tulajdonosát és a kezelés elkövetőjét pedig az egyik legjobb masszőrnek tartom, akivel valaha találkoztam.
A thaiföldi és karib-tengeri kis feltöltődésem után újult erővel fogok neki a napi teendőknek. Jól érzem magam!

One Wellness árak
Infraszauna 1 fő, 30 perc: 1.540.- Ft
Holt-tengeri sópeeling 60 perc: 5.900.- Ft
(Júliusi akció keretein belül a legtöbb masszázs féláron vehető igénybe)


(képek forrása: www.onewellness.hu)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése