2013. február 25., hétfő

Spórolj újrahasznosítással!

Szerintem sok lánnyal megtörtént már (velem is) hogy egy melltartó vagy egy bugyi még nagyon kényelmes vagy épp szexis ötletnek tűnt a próbafülkében.... és azóta csak a fiók alján foglalja a helyet.
Ha ez egy pulcsival történik, azt viszonylag könnyen lehet orvosolni, hisz a nővérünk vagy valamelyik barátnőnk biztos örömmel hordja majd, de egy melltartót csak nem ajándékozunk el senkinek...
No, hát az ilyen esetekre is megoldást jelenthet az Intimissimi új akciója:

A már nem, vagy éppen soha nem használt fehérneműket utalványokra cseréli, az alábbi táblázat szerint.



Az utalványokat a teljes árú termékek vásárlásakor lehet majd beváltani (akciós vagy leértékelt termékekre tehát nem). Egy vásárláskor több kupont is fel lehet használni, de az összértékük nem haladhatja meg a vásárlás végösszegének 20%-át.
Még több információt itt találtok.

Egy kis ízelítő az idei tavaszi kollekcióból, avagy a csíkok bűvöletében




A leadott fehérneműket egyébként az I:CO (I collect) gyűjti majd össze, szállítja el, és gondoskodik arról, hogy újrahasznosítsák őket. Az I:CO egy olyan nemzetközi szervezet, mely a textilipari termékek és cipők újrahasznosítására buzdítja az embereket és a cégeket egyaránt. Ehhez egyenlőre főleg Európa és Észak-Amerika különböző pontjain tart fent gyűjtő-pontokat. Így mára már világszerte körülbelül 500 tonna használt cikket dolgoznak fel naponta. Az I:CO jelmondata: 

RETHINK. RECYCLE. REWARD.

Szabad fordításban valahogy így:  Gondold újra! Hasznosítsd újra! És elnyered jutalmadat! :-)
Jelen esetben a jutalmat az utalványok jelentik, és persze az, amire majd beváltod őket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése