2012. november 20., kedd

Rózsa és arany, mesteri kényeztetés

Nemrégiben volt alkalmam megismerkedni egy mesésen finom termékcsaláddal, a By Terry-vel.
A márkát 1998-ban alapította Terry de Gunzburg, aki egyébként az Yves Saint Laurent márka kreatív igazgatója volt, és nevéhez köthető a sokak által imádott Touche Éclat kitalálása is.

Terry de Gunzburg valamint az egyik legkedveltebb By Terry termék, kétféle kiszerelésben: Baume de Rose

Terry márkája a rózsák iránti szeretetéről, és a nők mindennapi igényeiről szól. Isteni illatú bőrápoló termékek és meseszép sminkek közül tudunk válogatni, immár Magyarországon is, a Madison Parfümériában.

By Terry sminkek és bőrápolás a Madison Parfümériában

Kicsit wamp-os őszi rúszok

A By Terry alapgondolata roppant szimpatikus: a szép smink nem a sok színtől vagy sokféle terméktől lesz igazán jó, hanem attól, hogy a bőr, amire "festünk" ragyogó és tiszta. Ezért minden By Terry termék kifejlesztésénél nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a bőrápoló hatása kimagasló legyen.


Pirosítók és rúzsok, a rózsa minden árnyalatában


A színek és a textúrák valóban lenyűgözőek minden termék esetében, de az én kedvenceim a 2012-es Karácsonyi Kollekció darabjai lettek.



A Fascination Or de Rose termékei a rózsa mellett molekulárisan apró rózsaszín arany részecskéket tartalmaznak, melyek olyanok a bőrszövetek számára, akár egy jó kis pilates óra: nem hagyják ellustulni, jól megdolgoztatják és kisimulttá, feszessé teszik a bőrt.

Az aranyos kollekció krémpirosítója és szálfénye

A Or de Rose család legmesésebb darabja az Huile Absolue Or de Rose, mely 6 különböző rózsafajta kivonatát és a fent említett rózsaszín aranyat tartalmazza, szárazolaj formájában. Ebből a rózsaszín, csillogó csodából pár cseppet ha hozzáadunk az éjszakai illetve nappali krémünkhöz (kevesebb krémet kell használni, mint általában) a bőrünk egészségesen üde, pihe-puha, sima és feszes lesz.

A szokásos arckrémem 2 csepp Huile Or de Rose-zal dúsítva

A tapasztalatokról csak annyit, hogy két nap használat után a kolleginák irigykedve kérdezték, hogy mit csináltam az arcommal? Kozmetikusnál voltam talán? Mert olyan jól nézek ki. :-)
Luxus-termék, arannyal, rózsával és olyan illattal, mely garantáltan mosolyt csal az arcodra. Nem az olcsó kategóriába tartozik ugyan, de ha különlegességre vágysz otthon, akkor tuti választás! A tapasztalatom alapján valóban olyan a hatás, mintha a kozmetikusod vett volna kezelésbe.


Használható tehát kúra-szerűen, mikor szükségét érzed, vagy akár egy-egy fontos esemény előtt, hogy a szépséged levegyen a lábáról mindenkit, akivel találkozol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése