2012. november 25., vasárnap

Szauna Szeánsz Oscar

Írtam már korábban itt egy nagyon izgalmasnak hangzó versenyről, mely az elmúlt hétvégén vette kezdetét.
A Szauna Szeánsz Oscar egy országos rendezvénysorozat, melyen a Szauna Mesterek mérhetik össze tudásukat, és mesterségük iránti elhivatottságukat.


Hál' istennek elég szép számmal csatlakoztak a nagyszerű kezdeményezéshez különböző szolgáltatók az ország minden tájáról.

Ízelítőül íme pár kép, mely a budapesti Aquaworld-ben készült a forró hangulatú programok közben:





Kíváncsi lennék, hogy közületek sokan találkoztak-e már Szauna Mesterrel?
Nekem már volt alkalmam többször is úgy szaunázni, hogy egy igazán elhivatott Szauna Mester útmutatásait követtem, és higgyétek el, valódi élmény volt.
A Szauna Mester dolga egyébként felügyelni azt, hogy minden Vendég betartsa a helyes és higiénikus szaunázás szabályait, de mindeközben arra is figyel, hogy a szaunázás jó hangulatban teljen és minden Vendég örömét lelje a dologban.


Egy-egy Szauna Szeánsz alkalmával pedig a Mester bent tartózkodik a kabinban a Vendégekkel együtt, és különböző aromás felöntésekkel fokozatosan hevíti fel a levegőt. Mivel a hőmérséklet fokozatosan emelkedik, így könnyebb alkalmazkodni is a forrósághoz. A Vendégek körül pedig szauna-törölközőjével kavarja a forró levegőt, így fokozva az izzadást és a hangulatot.



A Szauna Szeánsz Oscar következő időpontja december 8-9., állomása pedig a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő (kelet-magyarországi középdöntő).

(képek: haon.hu, szaunaszeansz.hu és google)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése